Termeni si conditii

Călătoria se poate efectua numai pe baza biletului de călătorie, procurat cu anticipaţie de 2 până la 6o de zile, de la agenţiile de voiaj sau de la conducătorii auto, valabilitatea acestora fiind de 6 luni de la emitere. Cu ocazia sărbătorilor ( Crăciun, Paşte, etc.) recomandăm procurarea biletelor/rezervarea locurilor cu min. 7 zile înaintea călătoriei. Este indicat comunicarea prin telefon a datei întoarcerii, în cazul biletelor tur/retur

Pentru biletele dus/întors se acordă o reducere de 2o %, iar acestea pot fi procurate cu anticipaţie, cu precizarea datei călătoriei, atât la dus, cât şi la întoarcere, cu rezervare de locuri. Călătorii care din anumite motive nu pot peciza data întoarcerii, sunt rugaţi să anunţe data călătoriei cu min. 4 zile înaintea călătoriei. Călătorii care posedă bilet de călătorie şi în mod nejustificat nu se prezintă la plecare, nu pot fi transportaţi în alte zile, iar dacă autobuzul a plecat cu locuri neocupate, biletul îşi pierde valabilitatea. 

Călătorii care posedă bilet pentru întoarcere din Ungaria, sunt rugaţi să se prezinte la locul plecării cu min. 1 oră înainte. În Budapesta autovehicuelele pot fi găsite în spatele autogării Nepliget. În caz contrar locul respectiv poate fi vândut, cu excepţia cazului când angajatul societăţii noastre a fost anunţat prin orice mijloc de comunicare, cu privire la durata întârzieri, la telefonul 06-30-3752959.

Călătorul poate renunţa la bilet cu cel puţin 48 de ore înaintea plecării, caz în care se reţine un comision de 1o %. În cazul renunţării la unul din călătorie, suma ce se va restitui, va fi rezultatul scăderii din valoarea totală a preţului unei călătorii întregi şi a comisionului. Returnarea contravalorii biletelor la care s-a renunţat întrun termen mai mic de 48 de ore, este posibilă doar în cazuri excepţionale, cu acordul Conducerii societăţii.

Fumatul şi consumul băuturilor alcoolice în autobuz este interzis.

Fiecare călător are dreptul de a introduce în salonul autobuzului un bagaj de mână de max. 1o kg care se poate aşeza astfel încât să nu stânjenească călătorii şi să nu blocheze libera circulaţie. În afara bagajului de mână, fiecare călător poate solicita transportul unui bagaj al cărui gabarit nu depăşeşte mărimea de 8o x 5o x 3o cm ( max. 25 kg). Persoanele şi bagajele sunt asigurate în baza contractelor încheiate cu companiile de asigurări, iar în cazul producerii unor evenimente, acestea trebuie să fie confirmate în scris  de către organele abilitate.

Obiectele interzise la transport sunt: mesageriile neînsoţite, animale vii, materiale explozibile sau otrăvitoare, arme şi muniţii, mărfuri în cantităţi comerciale, obiecte a căror scoatere  / introducere din/în ţară este interzisă.

Pentru a compensa loialitatea faţă de societate, FIECARE A 5 - A CĂLĂTORIE ESTE GRATUITĂ, în baza prezentării a unui număr de 4 bilete, cumpărate şi folosite în decursul ultimului an, în original.

 

Firma îşi menţine dreptul de a asigura capacitatea de transport în funcţie de numărul călătorilor înscrişi.

 

CĂLĂTORIE PLĂCUTĂ !

 
Curse interne

Curse interne regulate
Curse internaţionale

Curse internaţionale regulate
Curse speciale

Curse speciale
 
Anunţuri
Bine aţi venit!
[ 2013-10-24 12:21:58 ]

Bine aţi venit pe noua pagină de web a firmei de transport Open World. Pagina noastră încearcă să transmite informaţii cât mai eficiente, utile şi exacte pentru fiecare client dornic de călătorie.

Detalii »
Ofertă specială
 
Copyright © 2013 Open WORLD. All rights reserved.
Created by DirectWEB