Prezentare firmă

Societatea comercială OPEN WORLD SRL este o societate comercială cu răspundere limitată, cu capital privat mixt a fost înfiintată în cursul anului 1992. 

OPEN WORLD sau LUME DESCHISĂ  înseamnă că suntem deschisi clientilor nostri în vederea satisfacerii nevoilor acestora la nivel superior, călătorul fiind în centrul atentiei noastre, fiindcă: Noi suntem pentru clienti, si nu invers, întreaga noastră activitate desfăsurându-se în spiritul acestei afirmatii.

Obiectul principal de activitate este: transport persoane în trafic intern si international, prin servicii regulate, regulate speciale, ocazionale si turistice. 

Firma detine un parc de 65 de autobuze, autocare si microbuze cu care încercăm să satisfacem nevoile publicului călor la nivelul standardelor europene. 

Începând din anul 1993 efectuăm curse de transport persoane prin servicii regulate în trafic intern si international, în prezent având licente/autorizatii internationale pentru efectuarea a
- 6 trasee interne
- 2 trasee internationale pe relatiile România Ungaria astfel:

Balan - Bors - Budapesta ( curse zilnice)
Bălan - Gheorgheni - Bors - Budapesta ( curse zilnice)

Efectuăm curse ocazionale si turistice pe orice relatie, aplicând tarife competitive pe piata transporturilor rutiere, asigurând o calitate superioară serviciilor de transport.
Efectuăm curse turistice pe traseul Miercurea Ciuc – Costinesti si asigurăm cazare pentru 100 de persoane în conditii avantajoase.
Firma noastra asigura legatura cu lumea, prin vânzarea biletelor de calatorie pentru cursele EUROLINES Ungaria, conform datelor de pe site-ulwww.volanbusz.hu.
Firma noastra comercializeaza autocare si autobuze marca MAN-YUTONG, fabricate în China la preturi impresionant de mici, oferta putând fi vizitata pe site-ul www.openworld.ro sau www.yutong.ro.
Stimati calatori, Va invitam sa fiti clientul noastru pentru a Va convinge despre cele afirmate, iar daca aveti ceva de reprosat, Va rugam sa ne contactati în vederea eliminarii eventualelor deficiente.

Miercurea Ciuc, la 27.11.2013.

Cu deosebita stima si consideratie,

Administrator,
Orban Mirela Dana

 
Curse interne

Curse interne regulate
Curse internaţionale

Curse internaţionale regulate
Curse speciale

Curse speciale
 
Anunţuri
Bine aţi venit!
[ 2013-10-24 12:21:58 ]

Bine aţi venit pe noua pagină de web a firmei de transport Open World. Pagina noastră încearcă să transmite informaţii cât mai eficiente, utile şi exacte pentru fiecare client dornic de călătorie.

Detalii »
Ofertă specială
 
Copyright © 2013 Open WORLD. All rights reserved.
Created by DirectWEB