Utazási feltételek

A menetrendszerinti járatot csak az érvényes, elővételben váltott menetjeggyel lehet igénybe venni ( 2 - 6o nap), amelyet legalább 48 órával az indulás előtt ajánlatos megvásárolni jegyirodáinkban vagy a gépkocsivezetőknél, melynek érvényessége a kiállítás időpontjától számított 6 hónap. Fontosabb ünnepek alkalmával ( Karácsony, Húsvét, stb.) ajánlatos a jegyet legalább 7 nappal előre megvásárolni/helyet lefoglalni.Célszerű a visszautazást telefonon is megerősíteni a fix-dátumú visszaútra szóló jegy esetében is.

Menettérti jegyet váltó utasok 2o %-os árkedvezményben részesülnek, de ezen jegy csak elővételben váltható, az oda-, és  visszautazás időpontjának megjelölésével és helyfoglalással. Megkérjük azon utasainkat, akik valamilyen ok miatt nem tudják megjelölni a visszautazás időpontját, legalább 4 nappal az utazás előtt jelezzék visszatérési szándékukat. Azon utasok részére, akik a menetjegyen feltüntetettől eltérő időpontban akarnak utazni, a visszautazás lehetőségét csak a szabad férőhelyek ismeretében, az ülőhelybiztosítással rendelkező utasok beszállítása után tudjuk biztosítani. Szabad férőhely hiányában ezen utasok szállítására cégünk nem kötelezhető. Azon utasok, akik menetjeggyel rendelkeznek és nem jelennek meg az indulásnál, nem szállíthatók más napokon, és ha a jármű üres hellyel indul el, akkor a jegy is érvénytelenné válik.

Megkérjük azon utasainkat, akik menettérti jeggyel rendelkeznek, hogy a Magyarországi visszaindulás előtt legalább egy órával jelenjenek meg az autóbusznál. Budapesten a Népliget autóállomás, 19-es kocsiállás. Ellenkező esetben az illető hely elfoglalható, kivéve, ha a késésről nem értesítette külföldi munkatársunkat a 06-30-3752959-es telefonon. Ebben az esetben, ha az utas nem jelenik meg az indulás idejéig és a jármű üres hellyel indul el, a menetjegy érvénytelenné válik és nem áll módunkban megtéríteni annak ellenértékét.

Az utazás visszamondható legalább 48 órával az indulás előtt, de ebben az esetben 1o %-os kezelési költség tartandó vissza. Menettérti jegy esetén az egyik útról való lemondás esetén az egy útra érvényes teljes jegyár, illetve a kezelési költség levonásra kerül. Nem áll módunkban visszatéríteni azon jegyek árát, amelyről 48 órán belül mondtak le, csak indokolt esetben, a Vezetőség jóváhagyásával.

Az autóbuszon tilos a dohányzás és a szeszes ital fogyasztása.

Minden utas kézi poggyászként, díjmentesen az autóbuszba bevihet egy, legfeljebb 1o kg tömegű olyan tárgyat, amely terjedelmével az utasokat, illetve ezek szabad mozgását nem zavarja. A kézi poggyászon kívül  minden utas legfeljebb egy drb. olyan csomag szállítását igényelheti, melynek méretei nem haladják meg a 8o x 5o x 3o cm-t ( max. 25 kg) és a csomagtérben elhelyezhető. Az utasok és csomagjaik le vannak biztosítva a törvényben meghatározott körülmények között. Amennyiben nemkívánatos eset történik, arról hatósági jegyzőkönyvet kell kérni.

 

A fuvarozásból kizárt tárgyak: kisérő nélküli csomag, élő állat, robbanó-, vagy mérgezőanyag, fegyver, kereskedelmi mennyiségű áru, illetve minden behozatali-, illetve kiviteli tilalom alatt álló tárgy.

Az utasok lojalitását értékelendő, MINDEN ÖTÖDIK ÚT INGYENES, ha az utolsó évben vásárolt/igénybevett négy jegyet eredetiben felmutatják.

 

A cég fenntartja azon jogát, hogy a felíratkozott utasok számával arányos szállítási kapacitást biztosítani.

KELLEMES UTAZÁST KÍVÁNUNK !

 
Belföldi járatok

Menetrend szerinti belföldi járatok
Külföldi járatok

Menetrend szerinti külföldi járatok
Különjáratok

Különjáratok
 
Közlemények
Üdvözöljük!
[ 2013-09-25 22:45:44 ]

Köszöntjük megújult weboldalunkon. Oldalunk magyar román valamint angol nyelven is igyekszik minél pontosabb, átláthatóbb hasznos információk közlésére minden kedves utazni vágyó számára.

Részletek »
Különleges ajánlat
 
Copyright © 2013 Open WORLD. All rights reserved.
Created by DirectWEB